Gladiatorn i Woolloomooloo

They have a thing for dubbelvokaler här! Konstiga namn överallt. Kollade precis upp på nätet var man ska gå om man vill skymta Russell Crowe, och det är i Woolloomooloo, typ en kilometer från där vi bor/kommer att bo. Det blir till att ta en fika där någon gång på hans favoritcafé. Jag sa ju att det är "en på miljonen" att jag är med om en flygolycka (och sen så var jag ju nästan det) så kan det ju hända att Mr Gladiator himself dyker upp också.
Har annars jobbat idag 12-18 och bland det första som hände var att en snubbe vid namn Jimmy kom upp till baren och presenterade sig - på svenska! Aldrig har jag blivit så överrumplad över att höra svenska som jag var idag. Efter jobbet fick jag gå till Payless Shoes och köpa ett par bra jobbskor som kostade 40 dollar... runt 280 kronor men det är det värt. Vill inte få knäproblem och gå runt med ont i fötterna.

Det är roligt att hänga runt aussies hela dagarna och speciellt de äldre som finns på jobbet. Fast det är roligt att jobba med Luke också, som är mer i min ålder och som man kan skämta runt med på ett annat sätt. Har ännu inte upptäckt någon downside med jobbet men det kommer väl det med, haha.

Nu har jag ätit lite efter att ha lyssnat på en svensk som spelade både Radiohead, Beatles, The Pixies och en massa annat här på hostelet med gitarr. Myskänsla!

Innan vi lägger oss ska jag och Freddy gå ner ett kvarter och socialisera med lite annat folk, måste connecta lite här nu känner vi!

Cheers!

Kommentarer
Postat av: Åza

Du verkar ha lätt att hitta folk att hänga med. Vad kul! Är det nån som är nån hunk eller trevlig söt tjej att hänga med? Och hur går det för Fredrika? Älskar att uppdatera mej hos dej.

Kram Åza påza

2010-11-17 @ 10:05:00
URL: http://z-magi.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0